Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Blerina Matraku


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Do Te Behem Djale
 •   I'm Not A Puppet
 •   Je Ti
 •   Ku E Le Dashnin
 •   Laja Laja
 •   Me Mungon
 •   Nese Behem Yll
 •   Njëherë Në Jetë
 •   Paris
 •   Pipzat
 •   Puc Puc
 •   Si Guxonte
 •   U Tha
 •   Unaza
 •   Zemra Ime S'me Degjoi
 •   Zemrat Nje Here Falen

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.