Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Crazy Girl


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Dua
 •   Gjithmone Koken Lart
 •   Je Gabim
 •   Jepi Gaz
 •   Kjo Eshte Pergjigja Ime
 •   Merre Shtruar
 •   Mes Cunash
 •   Ne Rruget E Lagjes Time
 •   Nuk E Di Çfar Me Ka Zene
 •   Nuk Eshte Aspak Çudi
 •   Pak Politike
 •   Per Nje Moment
 •   Per Vajza Edhe Cuna
 •   Sonte Ka Nga Te Gjitha
 •   Te Amo

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.