Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Sa Shume Ju Kam Lakmi
  Aman
  Dashuria
  Dashuria E Vertete
  Do Te Jesh Me Mu
  Duro Zemer
  E Kam Nje Hall
  E Kam Nji Befasi
  Engjellesh E Bukur / Ti Nuk Ke Zemer
  Ikin Vitet
  Jam Vajz Urbane
  Ju Kam Lakmi
  Kam Nje Hall
  Kot Me Sillesh
  Kush Ta Bleti Oj Oren E Dores
  Lulija Ne Dere
  Ma Le Nje Mesazh Ne Telefon
  Ndryshe
  Ne Te Dy
  Nje Nat Pa Gjum
  Pa Ty
  Potpuri (Gezuar 2019)
  Pse Ik Prej Meje Pse Largohesh
  S'me Ke Per Nje Dite
  Shikoj Fotografine
  Tash Dua Te Jetoj Ne Paqë
  Te Gjith Djemt Jan Njesoj
  Te Kam Besuar
  Ti Je Vetem Enderr

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019