Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Jolanda Dhamo


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Buzet E Tua
 •   Ciltersi
 •   Dashuria S'eshte Loje
 •   Debil
 •   Deluzion
 •   Deti Dhe Kurbeti
 •   Dhimbje Dhe Lot
 •   Dua
 •   Falja
 •   Fjale Dashuie
 •   Genjeshtari
 •   Hajde Djalo
 •   I Lodhuri
 •   Jam Kjo Që Jam
 •   Jeto Me Hijen Tende
 •   Kam Frike Te Dashuroj
 •   Ku Humbe Dashuri
 •   Kur Do Zemra Stinët Ndërron
 •   Larg Je Ti
 •   Lejla
 •   Luan Me Mua
 •   Lule Të Bukura
 •   Mall Rinie
 •   Me Fal Une Te Them
 •   Me Lendoi
 •   Mos Më Thuaj
 •   Mos Me Fajeso
 •   Nene Dhe Zot
 •   Partizani Dhe Fëmija
 •   Per Mua Je
 •   Perse Fshihesh
 •   Plas Moj Zemër
 •   Provoje Dhe Njëherë
 •   Pse Te Dashuroj
 •   Puthja Gënjeshtare
 •   Sa Me Mungon
 •   Sa Shume Te Dua
 •   Shkojme Ne Rozafa
 •   Sonte Jam Vetem
 •   Ti Më Premton
 •   Ti Me Do
 •   Ti Nuk E Di
 •   Ti Nuk Je Mbreti Im
 •   Ti Nuk Vjen
 •   U Rrita Me Ty
 •   Unë Pa Ty S'jetoj Dot
 •   Vajza Me Trëndafil
 •   Vetëm Sot
 •   Vetmia Flet
 •   Vogëlushët
 •   Ylli I Marsit
 •   Zemra Ime

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.