Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Orinda Huta


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Asgjë S'më Ndan Nga Ti
 •   Bang Bang
 •   Dorezohem
 •   Harrova Te Marr Fryme
 •   Hi Baby
 •   Ik Ti
 •   Jo Nuk Mundem Pa Ty
 •   Lollipopa
 •   Mesnate
 •   Nisu Arratisu
 •   One
 •   Oqean
 •   Tani E Di
 •   Tani Te Dua
 •   Te Amo
 •   Tradhetia
 •   U Fejove
 •   Une E Di
 •   Winnie Winnie Pooh
 •   Xhan, Xhan

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.