Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Amerika
  Buzet E Tua
  Dashurova Un Nje Vajz
  Dua
  Eja
  Gjimnazistja
  Kolazh 2018
  Korbat E Zi
  Krushqit E Pajtimit
  Kujtimi Që Më Vret
  Kuq E Zi
  Kur Te Vdes
  Luje Zemer
  Matura 2009
  Maturantet
  Misi Shqiptare
  Moj Shkodrane
  Mos Me Thuaj
  Nje Unaze Me Shkronjen Time
  Nuk Dahet Dashnia Ne Copa
  Po Rrjell Loti I Gezimit
  Qaje Me Ditare
  Rruget E Kurbetit
  Si I Thojne Ksaj Dashurie
  Syzeza
  Ti Me Vrave
  Valentina
  Vallja E Madhe Ne Malesis
  Xhamadani
  Zezaku

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.
Mund të na tregoni adresën e saktë URL të faqes së internetit ku mund të bëjmë verifikimet tona.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2018