Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Mali G


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Buck 'em Down
 •   Fjal Buri
 •   Gjith Anej
 •   I Dont Nead A Bitch
 •   I'm A Gangsta
 •   Jena T'paret
 •   Kuksi
 •   Me Lot N'sy
 •   Na Jena
 •   Na Vijm Si V.i.p
 •   Ndaq Qiko Ndaq
 •   Ok
 •   Problemi
 •   Pse
 •   S'e Di Cpo Ndodh
 •   Si Vipa
 •   T'paprekshem
 •   X-xplosive
 •   Zemren Ty Ta Jap

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.