Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  4:20 E Kem Secret
  Akull Dhe Zjarr
  Ani Moj E Mira
  Animal Party
  Çka M'ka Syri
  Bia Bia
  Bukuri Shqipetare
  Dada
  Eja Eja
  Enderra
  Gajdegjiu
  Give Me Your Name
  Hajde Pina
  Kthehu Ti
  Kush Ka Vajze Boten Ka
  Loja Mbaroi
  Ma Le Kengen Te Pa Kenduar
  Mike
  Ndjej Mall
  Plot Jetë
  Pse Zemra Ime Ti Po Te Kerkon
  Qika E Mamit
  Sod Bie Shi
  Sonte
  Sonte Krejt Ka Me U Kall
  Sonte O Shoke
  Syt E Tu
  Te Dua
  Te Kam Xhan
  Ti
  Ti Je Larg
  Up In The Air
  Urrej Qe S'te Kam
  Zeshkania

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019