Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Silvi Dollapi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Më Do
 •   Aman Aman
 •   C`eshte Me E Bukur
 •   Dhimbja E Henes
 •   E Bukura Shqipëri
 •   E Huaj Per Ty
 •   Falje Të Kërkoj
 •   Hajde Hopa Hopa
 •   I Veçantë Je Ti
 •   Kjo Dashnia Eshte Bela
 •   Kolazh Popullor
 •   Luj Luj Me Qejf
 •   Ma Ka Lujt Djali Kapuçin
 •   Ma Ka Lujt Djali Kapucin
 •   Më Ndihmo Të Harroj
 •   Mbani Duart Lart
 •   Nëse Më Do
 •   Pare Nuk Ka Dasem Me Ba
 •   Po Martohemi
 •   Po Të Përbëje
 •   Prania Jote Po Me Cmend
 •   S'mund Të Harroj
 •   Sonte Festojna
 •   Tarzani
 •   Të Prita
 •   Te Kam Beb Per Qejf
 •   Une Dhe Ti
 •   Vajta, Kalova

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.