Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Lil Samee


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Diqka Je Ka Fsheh
 •   Dua T'harroj
 •   Dua Te Dua
 •   Engjulli Im
 •   Giri Filler
 •   Give Me Ur Sign
 •   Hello
 •   Ishe Ti E Vetmja
 •   Let Me Work
 •   M.F.
 •   Ndajme Nje Shpirt
 •   Nje Dush Me Ty
 •   Nuk Te Meritoj
 •   Per Ty
 •   Thongs
 •   Up In The Party
 •   Your Body

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.