Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Vagabondi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Aleanca
 •   Ashtu Sic Eshte Ta Them
 •   Çuna Sit Y Durresi Ka Plot
 •   Cameria
 •   Don't Get Mad
 •   Eda Kosoves
 •   Enqo
 •   Gjyslyqe Dielli Naten
 •   Goca Si Ty, Durresi Ka Plot
 •   Goca Sit Y Durresi Ka Plot (Remix)
 •   I Ka Ngja Mamit
 •   Imagine
 •   Kosova E Pavarur
 •   Locked Up
 •   Lui N Vagabondi
 •   Ma Bo Hallall O Mami Un Jam Vagabond
 •   Me Bo Capen E Bukes
 •   N'ajer
 •   Nenat Shqipetare
 •   O Arsen, Kur Po Shkon Ne Shqiperi
 •   Rap God
 •   Rap Superstar
 •   Refugjati
 •   Represent
 •   S'kan Qa T'bojne
 •   Sexy Body
 •   Shqiperi
 •   Shqiperija Do Behet Mire
 •   Si Nona
 •   Tirona O Nona
 •   Top Notch
 •   Vaga
 •   Vaga Style
 •   Vagabondi Eshte I Joti

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.