Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Agimet Tona
  Cdo Agim Zgjohesh Me E Re
  Deshmoret E Lirise
  Ditë Të Lumtura
  Dritë Në Sytë E Tu
  Duarartet Tane
  E Bukura Shqiperi
  Erdhi Pranvera
  Fishekzjarre Ne Qiellin Blu (Qeshu Vogelushi Im)
  Fryj Moj Erë E Lirë
  Gjyshi Dhe Mbesa
  Kenga E Nenes
  Kenga E Poetit
  Kolzah
  Kthjelltesi, Lumturi
  Kujtimi I Shtrenjte
  Kur Vjen Pranvera
  Lumturia Nuk Dhurohet
  Mbi Trase
  Me Shoket E Mi
  Mes Jush
  Mesuesja E Fshatit
  Miremengjes
  Ndalu Pak E Fol Njehere
  Nena E Kasolles
  Nena Jone
  O Moj Bukuroshe
  Partia Ime
  Pushka Kerkon Trima (Rritu Biri I Nënës)
  Qiell Dhe Det
  Rruga Partizane
  Të Njoha Ty
  Te Dua O Det
  Trina
  Vajze Moj, Lule Moj
  Vashe Dibrane
  Vite Të Zjarrta

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019