Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Apollon
  Balade Lirie
  Di Te Jetoj
  Dite E Bekuar
  Drini Bardhe E Zi
  Flakëro Flamuri Im
  Grafite Dashurie
  Habanera (Carmen)
  Imagjino
  Jam Larg
  Jetoj Se Te Dua
  Kështjella
  Kepi I Shpresës Së Mirë
  Klithje Jete
  Kur Perëndon Dielli
  Lule Lule
  Lutje Per Prishtinen
  Lutje Shprese
  Mikut Tone
  Moisi
  Nenes
  Nje Gjuhe Per Te Gjithe
  Për Ju Qan Janari
  Per Ty Baca Beqe
  Per Ty Baca Beqe
  Potpuri Popullore
  Shoqes Sime
  Si Ta Ndali Lotin
  Sytë E Mi
  Të Kam Pritur
  Te Kujtoj
  Ti Je Jeta Ime
  Uskanes
  Vin Pamporat
  Vjen Valia
  Zgjohu

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019