Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Felon Records


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Dit
 •   1 Milion
 •   A Ka Dashni
 •   All In 1
 •   Bot E Komplikume
 •   Dashnia Ku Met
 •   Diss Plus
 •   Djali I Rrugve
 •   E Sheh Jeten Si Piktur
 •   Gjith N'tem
 •   Jeta Ne Kosove (realitet)
 •   Jeta Pa Ty
 •   Jeta Rap
 •   Kanga
 •   Kur Folim
 •   Lirisht Thirem Vetevendosje
 •   Nese Nina Vet
 •   Njerzt Shtyhen
 •   Po Du Me Pi
 •   Qika E Ministrit
 •   Shekulli I Qmenduris
 •   Spaska Mo Ven Zemer
 •   Stilin Nuk E Ndrrojna
 •   Tripat Ne Shqipni
 •   Tu Fol Per Jet
 •   U Dhez Ngjyra E Gjelbert
 •   Un E Jetoj Ni Jet
 •   Un Jom Fellon
 •   What

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.