Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A E Ki Dit
  Beat & Flow
  Crazy Show
  Dirty Night
  E Veqant...
  I Love To Sing This Song
  Inrto
  Jena Pa Fund
  Kallxo Xhi Tkallxojsh
  Keep It Gangsta
  Kejt Po Thojn
  Ksoj Lloj Muzike
  Money Maker
  Muzik Tetovarqe
  Nese Don
  Perinat
  Perinat (part 2)
  Pesh E Cojna
  Probleme Plot
  Qora
  Rruga Jem
  S'mintereson
  S'nalna
  Saher
  Se Mka Marr Malli
  Shqiptare
  Tetova
  The Bagger Show
  Ushton Ushtima
  Zanin Va Nali

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019