Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Bazzuka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ato Dite
 •   E Verteta
 •   Kosova Po Qan
 •   Krejt I Ki Prej Meje
 •   Kurbeti
 •   Loja Jon
 •   Luje Mashallah
 •   M'don
 •   Mangupat E Msn
 •   Money
 •   Ndoshta
 •   Nuk Asht Leht
 •   Qa Na Kena Ju Se Keni
 •   Qendroj I Vertet
 •   Shawty Got Me Hypnotized
 •   Shoqnija E Vendlindjes
 •   Une Jom (prishtinali - Ferizajli)
 •   Vetbesimo
 •   Vetem Zoti Um Gjykon

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.