Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Aurela Gaçe


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Kane Uje Ato Burime?
 •   Akoma Jo
 •   Çile Zemrën
 •   Boom Boom Boom
 •   Bosh
 •   Bullafiqja
 •   Ca$h
 •   Celo Mezani
 •   Chaplin
 •   Cimica
 •   Cinxerfile
 •   Dite Dimri
 •   Do Te Behem Makiniste
 •   Dua
 •   E Pafajshme Jam
 •   Emri
 •   Falma Buzqeshjen
 •   Fama
 •   Fantasy
 •   Fati Yne Shprese E Marrezi
 •   Feel The Passion
 •   Fusha E Korabit
 •   Fustani
 •   Hajde
 •   Hape Veten
 •   Ja Ke Nge
 •   Jetoj
 •   Jetojme Te Njejten Kohe
 •   Kangë Turpi
 •   Këngë Labe
 •   Kenga Ime
 •   Kolazh Vlonjat
 •   Ku Po Shkon Kjo Bote
 •   Kur Më Vjen Burri Nga Stani
 •   Lamtumirë Me Telegram
 •   Lemza
 •   Lypesi
 •   Margjela
 •   Më Mbaj
 •   Me Jep Nje Heyyy
 •   Me Jeten Dashuruar
 •   Me Ka Shku Mendja Me U Fejue
 •   Me Mire Pa Ty
 •   Merrem Sonte
 •   Moj Raki
 •   More Dhender Ku Vete Keshtu
 •   Mu Thane Syte
 •   Nata
 •   Në Një Arë
 •   Nëse Je
 •   Nene E Imja Nene
 •   Nuk Mjafton
 •   Nuk Te Gjykoj
 •   O Duke Tundur Sbret Nga Mali
 •   O Shoke Medet Medet
 •   Oh Nene
 •   Origjinale
 •   Pa Kontroll
 •   Pegaso
 •   Po Perse
 •   Potpuri Permetare
 •   Potpuri Vlonjate (Moj Maro)
 •   Potpuri Vlonjate 2004
 •   Presparja
 •   Princi I Kalter
 •   Rruga E Kthimit
 •   S'jam Tribu
 •   S'mundem
 •   S'nuk
 •   Shpirt I Shpirtit Tim
 •   Superxhiro
 •   Të Dua
 •   Te Pusi Sulejmanit
 •   Tranzit
 •   Tunde
 •   Tundu Bejke
 •   Valsi I Lumturise
 •   Vene Me Kembe E Vijne Pa Koke
 •   Veten Dua Gjallë
 •   Zambaku I Bardhe
 •   Zemra Rratatata

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.