Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Bohemi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   By My Side
 •   Gezuar Vitin E Ri 2011
 •   Hapat Hip-hop Shqip
 •   Jam Vetvetja
 •   Kta Krejt Edijn
 •   Ktu Ku Rrespektohem
 •   Ladies In
 •   Le Tshofin E Tnin
 •   Loti N'faqe
 •   Me Kuror
 •   Mpelqen Menyra
 •   Per Dicka Me Shum
 •   Plase Hasmin
 •   Rri Ma Qet
 •   S'bona Kurr Gjo
 •   Sa Ka Si Un
 •   Si Refren
 •   Smoke Weed
 •   We Get Money

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.