Dërgo Një album nga Mimoza Mustafa


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Minute
 •   3 Dite Si 3000 Vjet
 •   Abra kadabra
 •   Ah Pranvera
 •   Bora E Pare
 •   Borgjet
 •   Buka
 •   Digju Bote Pa Ty
 •   Ditet Me Te Lumtura Do Te Vin
 •   Duje Duje
 •   E Pafajshme
 •   E Para E Haremit
 •   Eja Me Beso
 •   Ende Pres
 •   Haroje Friken
 •   I Lindur Qe T'me Lendosh
 •   Katastrof
 •   Kot Enderroj
 •   Krejt I Boj
 •   Lakmitar
 •   Lule Mimoza
 •   M'fal Por Me S'te Dua
 •   Mbreteresh E Dhembjes
 •   Me E Fort
 •   Merrma Enderren
 •   Mi Fal Syte E Tu
 •   Modeli Enderrave
 •   Mos Ma Bo
 •   Mos U Mashtro
 •   Mua M'len Me Faj
 •   Ndarja
 •   Nina Nana
 •   Nxeht Eshte Nxeht
 •   Pa Koment
 •   Papafingo
 •   Qelibar
 •   Rob I Saj
 •   Robnesha
 •   Rrena
 •   Rruge E Ndaluar
 •   S'dua Veç Fjale
 •   Sadist
 •   Si Fishekzare
 •   Sirena
 •   Terri Me Kafshon
 •   Trenat Pa Binare
 •   Ulu Ne Vendin Tim
 •   Une Duhet Me Besu
 •   Vetem Nje Lutje
 •   Vetem Nje Magji
 •   Viktima
 •   Vjeshta
 •   Xhelozija
 •   Zemera Me Loton Gjak
 •   Zjarr Rrufeje

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.