Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Agon Nimani


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Hip-Hop
 •   Interesi
 •   Jetoj Per Ty
 •   Kataklizma
 •   Komplet Për Mu
 •   Lucky Buddha
 •   Maska E Zeze
 •   Merre Na
 •   Moda
 •   Mos Mu Afro
 •   Nje Puthje
 •   Pejon Emri Jon
 •   Pica E Nxeht
 •   Qkyje Bass-In
 •   Shkuje Basin
 •   Shoqja Po Lyp Kerr
 •   Shoqja Po Lyp Kerr Ii
 •   Une Agoni
 •   Vetem
 •   Vrasja

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.