Dërgo Një album nga Dr.Nushi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Albanian Party
 •   Apet
 •   Faleminderit
 •   I'm Feeling Bad
 •   Intro
 •   Jam I Vdekur
 •   Kalle Krejt
 •   Muzika
 •   Na Ma T'fort
 •   Naj Kish Thy
 •   Ngone
 •   Pa Faj
 •   Pendimi
 •   Shah Mat
 •   T'part
 •   Termet
 •   Yep Yep

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.