Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Driton Obertinca


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ajo Don Bass
 •   E Dashur
 •   E Sa Nate
 •   Edhe Bon Edhe Sbon
 •   Hala Knej
 •   Luj Tash
 •   Magdallena
 •   Me Gjithe Shpirt
 •   Mos Fol Kur S'din (diss)
 •   N'gjakov Ka Rap...
 •   Pa Falje
 •   Pse Gabim Dashuroj
 •   Pse U Drogirate
 •   R.i.p. Arbnor Vula
 •   Realitet
 •   T'urxova
 •   Te Kerkoj

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.