Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Mendi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Thu Te Shoh
 •   Boma Me Sy
 •   Harrom
 •   Kce Me Mu
 •   Manushaqe
 •   Ndoshta Prap Nje Dite
 •   Ngo Tash
 •   Njehderien 3
 •   Njo Me Njo
 •   Qik E Re
 •   Shko
 •   Shpirti Jem
 •   Shtyju Shtyju
 •   Si Dikur
 •   Une Te Thom Ma
 •   Une Thom Zemer
 •   Viti I Ri
 •   Xhelozia
 •   Zemer Shqiptare

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.