Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  0%
  24she
  A Kishe Prit
  A T'pengon
  Ajo
  Ajo Koh
  Bang Bang
  Dikur
  Dyt Mendojm
  F**ckin V.i.p
  Femren Ku E Ki
  Fire
  Fjalen E Fundit
  Gangsta
  Heret A Vone
  I Njejti
  Jeni Posht
  Jeta O Prov
  Jo
  Kejt Boten
  Kurr Su Ndajtëm
  Liber Me Pluhur
  M'dha Ndihm
  Magjistara
  Maturant
  Me Beso Pak
  Me Ty
  Midis Prishtine (Midis Tirone Remix)
  Mos Mu Afro
  Mos Um Prit
  N'syt E Tu
  N'terr
  Na Jem Me Ty (R.I.P. Mentor)
  Nana
  Nashta
  Niil-B E O.D
  Nuk O Si Perher
  Pa Kontroll
  Peshkaqena
  Po Nena Jem
  Prej Gilanit
  Pse
  Qeli Syt
  Qka Po Thu
  Qysh Je
  Rap Shit
  Rri Me Mu
  Rri Ti Rri
  S'muj Me T'harru
  Shum Femra
  Si Na Sun Gjon
  Silence
  Sje N'boten Tem
  So Keq
  Spo Du
  Tu Kesh
  Un E Ajo
  Verzion I Ri
  Zoti O Me Mu

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019