Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Niti-Bronx


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Pik Loti
 •   30 Vjet Krenar
 •   A Besohet N`jet
 •   Green City
 •   I Merzitshem
 •   Ktu Jena
 •   Malli Per Ty
 •   Matura
 •   Ne Arkivol
 •   Ne Vazhdim
 •   Një Milion Probleme
 •   Onder Mes T
 •   Per Mitrovic
 •   Problem Kryesor
 •   Pse
 •   Pshtyma E Dragonit
 •   Qe Pse
 •   Qeli Syt
 •   Rapin E Bijm
 •   Shigjeta E Drejtsis
 •   Shum Po Folin
 •   Si Minator
 •   Sjeni Per Fërrka
 •   Ti Je Kurv
 •   Urime Pavarasija
 •   Veq Fjal
 •   Zemer Gjon

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.