Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Albano & Latino
  Baba U Kthy
  E Mir
  E Ta Dish
  Falja
  Gangsteri Mahalles
  Gg1
  Gjdo Nat Me Shi
  Hajde Shiptari
  I Pa Arritshem
  Inati
  Koha Shkon
  Kush Ma Shum
  Mary Jane
  Meri Lekt
  Merre Telefonin
  Mos U Mashtro
  Na
  Party Party
  Percjelle Yllin
  Pershendetje
  Po Deshtoni
  Produkt I Rruges
  Qka Jom Tu Pa
  Rap Original
  Real Love
  Rollin' Up
  She's Fire
  Skom Kujtes
  Speed
  Sun E Maj
  The Qafen
  Ti E Din
  Top Modele
  Veshu Zi
  Wow
  Zotit I Besoj

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019