Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Argjend Lloga


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ani Moj Asime
 •   Anila
 •   Bashk Do Kthehemi N'kosove
 •   Do Largohem
 •   E Bukura Shqiptari
 •   E Kam Pritur
 •   E Pabese Moj Dashni
 •   E Ti Moj Ajke
 •   Eja Më Përqafo
 •   Erresire E Pyllit
 •   Gjak Shqipari
 •   Grimce Parajse
 •   Gurmbeti
 •   Hajde Goce
 •   Hajde Moj Hajde
 •   Hallet Mua Kush Mi Qan
 •   Jam Deh Me Raki
 •   Jemi Nji
 •   Kalavesh Me Rrush
 •   Kalimtar I Dashurise
 •   Ku Je O Bija Ime
 •   Kur Mbaron Kjo Loje
 •   Kur Te Kthehesh
 •   Kush Je Ti
 •   Loti I Verber
 •   Luja Syrin Gocës
 •   Me Kenge Me Zure Prite
 •   Me Mungon
 •   Mos U Plak Larg Meje
 •   Ndarja
 •   Nga Ajo Dite
 •   Njeri Qesh E Tjetri Qan
 •   O Mor Pampur
 •   Pavaresia
 •   Perqafim
 •   Po Ku Je Bija Ime
 •   Potpuri
 •   Pse Nuk E Pranon
 •   Shkova Me Mbush Uje
 •   Ska Parajse Gratis
 •   Sonte Me Mungon
 •   Sta Bej Jeten Monoton
 •   Stjuardeska
 •   Struga Ime
 •   Sulqe Begu
 •   Sy Zeza
 •   Te Dua Dhe Pse Genjen
 •   Te Pusi Qirages
 •   Vajza
 •   Vendi Ku U Rrita
 •   Vetem Ty Te Dua
 •   Zemrën Time Unë Ta Fala

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.