Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Abdyl Toska
  Aman Metelikun Qe Ta Dhash
  Amaneti I Sulltanes
  Ani Me Kan Thone
  Ani More Djalo
  Çaqe Posht / 7 Bilbilat
  Cka Hasimja
  Dashuro
  Degjoje Bilbilin
  Dola Nje Kohe Mramni
  Dy Te Mirat
  E Nisa Kengen
  E Vogel Te Qofsha Fal
  Eja Eja E Dashur
  Flutura E Kerçoves
  Fluturoj Flutura
  Fryni Era E Gostivarit
  Hajde Djal Oj Ri Nama Besen
  Hajde Hajde Ne Qat Mal
  Hajde Te Vallzojme
  I Hypa Pampurrit
  Kenge Gurbeti
  Kercovare Vajze E Re
  Kercovares
  Kercoves Sime
  Lule Lule
  Lule Me Shamaj
  Lumi Une I Lumi
  Mejrem
  Moj E Mejra
  Moj Selvije
  Moj Shameja E Kuqe
  Mollalije
  Mos E Len Shamine
  Na Ra Nji Vronsej
  Nje Deshire E Kam N'ket Jete
  O Bylbyl Ne Kafaz Te Ergjont
  Oun Jem Nejs Sonte
  Potpuri Kerçovare
  Pse
  Rita Moj Merita
  Rrushja
  Shkojne Nizamet
  Shkojne Nizamet Qete Qete
  Shkonte Vallja Konit
  Shkova Ne Gurbet
  Tridhjete Dite Ramazan
  U Deshem Te Rinje
  Udhes Se Shullanit
  Vaj Zamani
  Vasho Mori Vasho
  Vjeshta Moj Virone
  Xhemadan Shperthy

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019