Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Cima (Rasim Thaqi)


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Cim Hoxha
 •   Dashnori
 •   Djali Polic
 •   Du Mu Myt
 •   Emine
 •   Flija
 •   Hajde Dullo Qucullada Qiki Ta
 •   Nusja E Diaspores
 •   O Cimo Axha Cime
 •   Oj Iza Fiza
 •   Qaj Jurie Shukarie
 •   Qel Qel Kokobel
 •   Rruga E Hasan Kungj Bosit
 •   Tepsia E Madhe

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.