Dërgo Një album nga Aida Baraku


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A E Di Se Mund Te Vdes
 •   Ah Moj Zemër
 •   Bota Ne Rrota
 •   Do Te Thesh Ti Goten
 •   Edhe Pak
 •   Gratë
 •   Gratë E Duan Arin
 •   Ka Ska
 •   Krejt Kosoven
 •   Leze Leze
 •   Ligu, Ligu
 •   Lotët
 •   Mashallah
 •   Me Te Vertet E Piklluar
 •   Nese Je Dj
 •   Ore Dreq
 •   Per Ty
 •   Pse Oj Vashe
 •   Shega,ime Shege
 •   Shoqet
 •   Si Titanik
 •   Ska Ska
 •   Ta Valojna
 •   Ti Ti
 •   Tung
 •   Zemra M'ben Rrak Tak
 •   Zemra Zemrës
 •   Zjarri

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.