Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Atdhe Te Pershendes
  Ç'do Te Isha
  Do Te Vije Nje Neser
  Eja (Zeri Yt Ne Telefon)
  Enver O Yll, O Drite
  Fjala E Zjarrtë
  Flake E Bore
  Gjuha Jone E Bukur
  I Fola Botës Për Ty
  Jare Shkodrane
  Kënga Buron
  Këngë Për Çelo Mezanin
  Kolazh
  Kur Çelin Bozhuret
  La Bambola
  Lulebore
  Lulja E Dites Maj
  Lumturia S'është Dhuratë
  Me Jep Jete
  Nëse Një Ditë
  Nen Kuroren E Ullirit
  Netë Pranverore
  Një Zë Nga Bjeshkët
  Nusja E Maleve
  Pragu I Vegjëlisë
  Sa Më Mungon
  Shoqet Tona Ilegale
  Të Ndizja
  Te Ndez Nje Shprese
  Udhet E Atdheut Me Therrasin
  Zëri I Vëndit Tim
  Zemer E Trazuar
  Zemre Nene

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)







teksteshqip.com © 2007 - 2019