Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Bisedon Nje Popull
  Buka E Duarve Tona
  Dasem Ne Fshat
  Djalli I Bardhë
  E Paharruara
  Flaka E Betimit
  Kasollja E Galigatit
  Kenga Punetore
  Kenget E Rinise
  Kitare E Rinisë
  Kolazh Këngësh
  Kur Perendon Dielli
  Me Dy Plagë Lufte Hyre Në Parti
  Me Kujton Ti Ato Vite
  Nentori I Lirise
  Neper Ditet Tona
  Njerezit E Agimeve
  Portret Heroine
  Shoku Ynë
  Shqipëria Jonë
  Shqiperia Pershendet
  Si Agim I Kuq
  Ti Qe Ke Ne Sy Lirine
  Vajzat E Fshatit Tim

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019