Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ismet Beqiri


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A E Din Moj
 •   Cila Nene Te Lindi
 •   Degjo Shofer
 •   Gurbet Per Frang E Mark
 •   Hajde Nuse Hajde
 •   Hej Pra Gezuar
 •   Hem E Bukur
 •   Jam Jetim
 •   Ndoshta Asnjeher
 •   Nje Here Per Mua Nje Here Per Ty
 •   O Vendi Im
 •   Pershesh Hangra
 •   Qoja Babes Nje Fjal
 •   Sjena Ma Si Femija
 •   Ti Mori Raki
 •   Zemra Vrahet

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.