Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Bashkim Alibali


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Çel Si Gonxhe Dashuria
 •   Ëndërr E Vjetër
 •   Begatine Do T'ia Shtojme
 •   Borë Me Hënë
 •   Dhurata
 •   Diskoteka
 •   Don Zhuan
 •   E Imja Shota
 •   Erdhe Pa Pritur
 •   Hapet Vallja
 •   Jam I Yti I Toka Meme
 •   Kacurrelat
 •   Kengen Time Merr Vehte
 •   Kur Flasin Zemrat
 •   Letër Në Kufi
 •   Lule Delja
 •   Lulet E Molles
 •   M'i Gëzofsh 15 Pranvera
 •   Mes Bukurive
 •   Miresevjen Pranevere
 •   Motres Sime
 •   Nata E Fundit E Studenteve
 •   Në Duart E Nënës
 •   Ne Balle Te Brigades
 •   Per Ty Baba
 •   Potpuri Shkodrane (Arome Shkodre 2016)
 •   Puthja E Parë
 •   Qyteti Punetor
 •   S'ma Njohe Zemrën
 •   Sarahoshi
 •   Shalli I Kaltër I Rinisë
 •   Shkodra Zemra Jeme
 •   Takim Pas Vitesh
 •   Taverna E Vjeter
 •   Të Duam Pranverë
 •   Ti Moj Shega Devedishe
 •   Ti Nuse Më Vjen Sot
 •   Vaj Si Kenka Ba Dynjaja

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.