Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Djemte E Detit


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ëndrra Ime
 •   Balade Per Jakup Ferrin
 •   Beteja E Dhimbjes
 •   Dhimbja
 •   Djemte E Detit
 •   Endrrat Qe Per Ty I Thura
 •   Epos
 •   Izolomi Vdes
 •   Jo Tani
 •   Kohe Pa Ty
 •   Lamtumire
 •   Lindja, Jeta, Vdekja
 •   Mbi Re
 •   Me E Shtrenjta Fjale
 •   Me Engjejt
 •   Mos Qaj
 •   Ne Udhekryq
 •   Nxitoj
 •   Perralle Dashurie
 •   Shiu
 •   Si Gjethet
 •   Zemerthyeri

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.