Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Poni


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Amerikano
 •   As Po, As Jo
 •   Baluket E Ballit
 •   Beja Fora
 •   Bio
 •   C'eshte Dashuria
 •   C'jane Ato Lastare
 •   Cobanke
 •   Cokollata
 •   Dale Dale
 •   Dale Moj Dale
 •   Dashuria Labe
 •   Deti Hesht
 •   Diamanti I Vlores
 •   Dil Moj Dil
 •   Do Marr Djal Nga Laberia
 •   E Kam Une E Ke Ti
 •   E Lum Moj Kush I Ka
 •   Eja Me Merr!
 •   Fjala Ime Eshte Kenga
 •   Hape Deren O...
 •   Hiqu Tutje Mor Lanet
 •   Hop Hop
 •   Hopa Hopa
 •   Ishim Ne
 •   Ja E Marr Nga Vlora
 •   Jap E Jap
 •   Jububu Moj Të Keqen-Ë
 •   Kacurrela
 •   Kolazh 1 2019
 •   Kolazh 2 2019
 •   Kolazh Dasme 2015
 •   Kurbeti Moj Neno
 •   Kush Beti Moj Nano
 •   Laberi Moj Laberi
 •   Laj Fustanin
 •   Me Dhe Emrin Nene
 •   Mellaja
 •   Moj Mike
 •   Mon Amour
 •   Naten O Vetem O
 •   Ne Amerike Ne Australi
 •   Nene Pse Ke Dale Ne Shkalle
 •   Nete Mbas Netesh
 •   Nje Sekonde
 •   Njesoj
 •   Nuk Kam Faj Qe Te Dua
 •   Nuse Miresevjen
 •   O Bilbil I Malit
 •   O Moj Buzeplasur
 •   Polifonia
 •   Pritem
 •   Sahatin Qe Humba
 •   Shpirti Im
 •   Si Trendafil
 •   Te Dua
 •   Te Harrova Edhe Une
 •   Te Na Roje Shqiperia
 •   Te Ndare
 •   Thashathemet
 •   Trak Ma Beri Zemra
 •   Tunde Moj
 •   Une Jam Nga Laberia
 •   Vaj Medet
 •   Vallezo Me Mua
 •   Vallja Labiko
 •   Vjosa (Lumi I Kenges)
 •   Xhan Xhan
 •   Zemra Bam

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.