Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga GT


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   All In 1'one
 •   Andrra Shqiptare
 •   Bone Si Unë
 •   Bone Tanen
 •   Dalloj
 •   Diss Respekt
 •   Diss Rrespekt 2'shi
 •   Give My Money
 •   Hayter's (Diss)
 •   Jeta Si Film
 •   Mos Harro
 •   Na Bim
 •   Na Bim Hit
 •   On The Top
 •   Po Du Me T'prek
 •   Po Ma Han
 •   Pse U Ndam
 •   Ride With It
 •   S'e Kam Dit
 •   Skeni Shmek
 •   Soldier
 •   Stil Ndryshe
 •   Superstar
 •   Te Ti
 •   Thell N'zemer
 •   Ti
 •   Ti Vec Po Shitesh
 •   Ton Naten
 •   Veq Une Ti

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.