Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Venera Lumani


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   16 Qershori
 •   A E Din
 •   Bota Është E Fëmijëve
 •   Dua Të Jetoj
 •   Dua Te Te Dua
 •   E Doja
 •   Frymë
 •   I Love You
 •   Lind Për Ty
 •   Love
 •   M'flen Në Shpirt
 •   Mos Më Numëro
 •   Natë E Pare
 •   Siento Amor
 •   Venus
 •   Zëri I Këngës Sime
 •   Zemer Ne Katror

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.