Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Adelina Pireva


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ate Dite Vjeshte
 •   Dashurin Ta Fala
 •   Dil Te Kroni Cuco
 •   E Padrejt Isha Me Ty
 •   Endrra
 •   Gajdexhiu
 •   Ishte Nje Dashuri
 •   Ka Than Vllau Jone
 •   Lamtumir Me The
 •   Me Rri Pran
 •   Nese Sonte Ndihesh Vetem
 •   Ngjitet Kana
 •   Një Mijë Ditë E Një Mijë Netë
 •   Nje Kujtim
 •   Nuk Kthehem Ma
 •   Nuk Mundem Ta Pranoj
 •   Nuk Te Dua Si Shok
 •   Pa Ty
 •   Per Ty
 •   Pranverat Kalojnë
 •   Pse S'me Tregove
 •   S'ka Marrveshje
 •   Sonte...
 •   Syte Sdu Me Ti Pa
 •   Te Blini Vjeter
 •   Ti Je Rrushi

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.