Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Mban Mend Moj Xhane
  Çka Ka Thanë Adem Demaçi
  Beqir Limani
  Diten E Pare Te Praneveres
  Gezohu Moj Shoqe
  Këngë Kurbeti
  Këngë Për Anton Çettën
  Ku Janë Rritë Këta Djem Sokola
  Me Jep Nje Pike Uje
  Metelikun
  Moj E Mire
  Moj E Mire E Nenes
  Moj Kosovë Me Kësulë Të Bardhë
  Moj Kosovë Vend I Vjetër
  Nene E Ngrata
  O Mergim 2009
  Pime Raki
  Renka Djelli Renka Hena
  Sa Te Deshta Ty
  Shqipja E Lirisë
  Shtatë Shaljanët Ranë Në Shkodër
  Syzezo Moj Sylaroshe
  Vjeshta Moj Virona, Ne Bafce
  Zjatma Doren

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019