Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Elton Deda


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Buzet E Tua
 •   Fjalët
 •   Fluturat
 •   I Keqi
 •   Kristal
 •   Long Train Running
 •   Na Lini Të Jetojmë
 •   Ne Vetmi
 •   Nje Gje E Vogel
 •   Nuk Kerkoj Tjeter Njeri
 •   Per Diçka Me Shume
 •   Qetësisht
 •   Qytet I Vjeter
 •   S'do Iki Nga Kjo Toke
 •   Stright Up
 •   Tirana Gjenerator
 •   Unë S'mund Të Ndryshoj

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.