Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Eni Koçi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Afer Teje
 •   Bella
 •   Dhoma Me Lodra
 •   Diva
 •   Gabimet
 •   Hold Up
 •   Jemi Dashtë
 •   Larg
 •   Larg (TEDD Remix)
 •   Me Ndjek
 •   Motivi Im
 •   My Papi
 •   Ne Bejme Dem
 •   Nobody Else
 •   S'je Per Mu
 •   S'po T'gjej Mo
 •   Sekreti
 •   Shi Bie Ne Tirane
 •   Shprese Kerkon Nga Ti
 •   Si Dikur
 •   Sonte
 •   Sot
 •   Tek Ty
 •   Ty Të Kam
 •   Vij Tek Ti
 •   Your Love
 •   Zemer

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.