Dërgo Një album nga Olti Marku


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Dashuri Zemre
 •   Dimer Pa Ty
 •   Disa Dite Me Pare... Lola
 •   I Vetem S'do Te Jem
 •   Moterzo
 •   Per Ty
 •   Rob I Saj
 •   S'po M'don
 •   Te Ndiej Kudo
 •   Vetem Nje Nate
 •   Ylli I Nates Se Vone
 •   Zemer Mos Vono
 •   Zemren Ta Fal

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.