Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Spirit Voice


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Celine Dion
 •   Cokollata
 •   Fuoristrada
 •   Imazh I Largët
 •   Kolazh
 •   Kolazh 2
 •   Kolazh Popullor
 •   Lag E Ter
 •   Larg
 •   Mbi Mesdhe
 •   Nese Ndryshoj, S'me Tremb Erresira
 •   Nga Dhe Ku
 •   Princi Im
 •   Rruga E Jetës
 •   Te Pagezuan Me Emrin Dhimbje

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.