Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Hidajete Miftari (Hida)


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Albanita
 •   Banma Hallall Moj Nane
 •   Dy Sy Të Trishtuar
 •   Dy Tupana
 •   Këngë Për Agim Ramadani
 •   Kushtuar Vëllait Tim Dëshmorit Veli Noci
 •   Me Krah T'shqipes
 •   Moj Lazdranja Pa Nafakë
 •   Potpuri Gëzuar 2017
 •   Ty Kosovë Këtë Këngë Ta Këndova
 •   Ty T'ka Nana Djalë E Çikë
 •   Urtisht Flet, Oj Junikase
 •   Vëllaut Tim Dëshmorë
 •   Zot E Robë

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.