Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Lule Bajra


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Çka Është Jeta Në Gjermani
 •   Çka Është Jeta Në Gjermani (Remake)
 •   Ballë Për Ballë Armikut
 •   Bie Shiu Pika-pika
 •   Dashuria Në Janinë
 •   Dua Babin Ta Takoj
 •   Gënjështari
 •   Gërshetat
 •   Hajde T'ikim
 •   Hajt Bre Nanë Mi Lujte Mentë
 •   Haramxhiu
 •   Historia Flet
 •   Iku Goca
 •   Jehonë Shekujsh
 •   Jemi Mbledhur Të Këndojme
 •   Kaluan Shekujt Mbi Ballkan
 •   Këngë Mërgimi
 •   Këngë Për Abedin Tërbeshin
 •   Këngë Për Selman Kadrinë
 •   Kenge Per Luigj Gurakuqin
 •   Kisha Dashte
 •   Kopshti I Dashurisë
 •   Kosovë Lule E Kombit
 •   Krejt Gati
 •   Kur Fryen Një Pranvere
 •   Kur Qanë Bilbili
 •   Leonora
 •   Malli Për Shtëpi
 •   Me Kafe E Cigare
 •   Me Ty Do Ta Lidh Besën
 •   Meraku I Shkretë
 •   Mos Lendo
 •   Nanë Loke Nanë
 •   Nipin E Martojna
 •   Qofsh Me Fat Univerzitet
 •   Sa Ka Yje Në Qiell
 •   Shoqnia E Dhandrit
 •   Supë Me Supë
 •   Treti Jeta
 •   Trimat E Iliridës
 •   Vetmia
 •   Xhixhile
 •   Zemra - Zemrës

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.