Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Altin Goci


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Albanian Life
 •   Ashtu Sic Doje Ti
 •   Drejt Fatit Tim
 •   Duhet Te Jet Si Dje
 •   Enderroj
 •   Endrra Bore
 •   Fjale Ne Ajer
 •   Hej Hej
 •   Irenes
 •   Jo Me Pa Ty
 •   Katastrofe
 •   Kthehem Prape
 •   Me Lule T'Bukura
 •   Me Ty Kaq Prane
 •   Qyteti Im
 •   Rock Për Gjithë Jetën

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.