Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Jehona Sopi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Do Plakemi Bashke
 •   Anej
 •   Borxh Ma Ke
 •   Caje Sukarije (Remake 2015)
 •   Cdo Gje Ndryshoje
 •   Definitivisht
 •   E Dua
 •   Edhe Prap Se Prap
 •   Eja Sonte
 •   Emocionet
 •   Fustani I Bardhe
 •   I Fundit Fat (S'Te Shoh As Ne Enderr)
 •   Jam Ajo Qe Jam
 •   Jena Dashte
 •   Këtë Verë
 •   Kriza
 •   Kurr S'te Deshta
 •   Marramendja
 •   Më Shikon Ne Sy
 •   Me Do Mua
 •   Me Shtyj Perpara
 •   Ne Zemer Te Mbaje
 •   Nje Jete Kemi
 •   Pervjetori
 •   S'ia Fale
 •   S'me Then Dot
 •   Sa Me Larg!
 •   Sonte
 •   Sot Mos Thuaj Jo
 •   Tash Dhe Perseri
 •   Të Shkuara
 •   Thuaje
 •   Ti
 •   Ti Do Te Vish Prape
 •   Unë Do Ti Laj Këmishat E Tua
 •   Une E Ti
 •   Une Nga Provinca
 •   Veq Te Jem Me Ty
 •   Work It Girl

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.