Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Qazim Beka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Artizane E Lumes Je
 •   Azem Galica
 •   Bajram Aliu (Deshmor)
 •   Bjen Tupani E Qiftelija
 •   Dasma Dardane
 •   Dasma Ne Malesi
 •   Dert Mi Dert
 •   Do T'presim Në Ditë
 •   Dy Sharkija Kuvendojnë (Halil E Hysen Cërvadiku)
 •   E More Shoke
 •   Gajdegji
 •   Gryka Llapushnikut
 •   Halim Qallapeku (Deshmor)
 •   Hamëz Jashari
 •   I Gjalle Adem Jashari
 •   I Kendojme Adem Jasharit
 •   Ishe Ti Profesor
 •   Këngë Kushtuar Deshmorit Miftar Rreci
 •   Këngët Tona Atdhetare
 •   Kur Dola Te Kroni
 •   Kush Ta Dha Këtë Bukurit
 •   Lec Gradica (Deshmor)
 •   Lulja E Misirit
 •   Ma Çel Dorën Loke
 •   Malush Ahmeti (Deshmor)
 •   Mbi Tel Te Sharkise
 •   Mbramje Prilli
 •   Me Lote N'sy
 •   Mic Sokoli Ban Me Dorë
 •   Midis Parisit
 •   Moj Drenicë
 •   Moj E Mira Nga Gjakova
 •   Mora Fjale...Adem Jashari
 •   Mu Në Lulën E Rinisë
 •   Nana Sale
 •   Nanë Lokja & Salë
 •   Ne Pranvere
 •   Nen Nje Hije
 •   Nje Lule
 •   Nuk Eshte Jeta 1000 Vjet
 •   Nuk Vritet Liria
 •   Oj Dada Shotë
 •   Oj Zogo Jelek Me Vija
 •   Pasha Diellin Nuk Vdes Kurrë
 •   Për Ty Po Këndoj
 •   Prite Azem Galicen
 •   Pse Europë Na Sjelle Halle
 •   Qenka Ngrit Azem Galica
 •   Rafet Isufi
 •   S'marrim Nuse Pa Flamur
 •   Shotë Galica E Malësisë
 •   Shqipe Mehmeti / Meraku
 •   Shqiperi E Re
 •   Tahir Topilla (Dëshmor)
 •   Tek Rrugica Jote
 •   Turtulli
 •   Vashës Lozonjare
 •   Venera
 •   Vetem Nje Shikim
 •   Vetulla Jote
 •   Zoti I Madh Po Fliste Shqip

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.