Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Top Media


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Asaman O Trendafili Celes
 •   Dritën Fal
 •   Ende Ka Shpresë
 •   Globi Rrotullohet
 •   It's The Most Wonderful Time Of The Year
 •   Kenget E Rinise
 •   Kolazh Popullor Nga Genti Lako
 •   Lule
 •   Moj E Bukur Arberi
 •   Per Ty Atdhe
 •   Rrisim Jeten Tone
 •   Rrjedh Ne Kenge E Ligjerime
 •   Shqiperi O Nena Ime
 •   Tren Për Prizren
 •   Valsi I Lumturise
 •   We Are The Champions
 •   We Are The World
 •   Xhamadani Vija-Vija

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.